هنرآموز

محمدهادی میرزایی || هنرستانی بودن افتخار من است

هنرآموز

محمدهادی میرزایی || هنرستانی بودن افتخار من است

آموزش دانش آموزان به کلاس های درس محدود نخواهد شد

رییس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش از تولید «کتاب گویا» برای نخستین بار در سال تحصیلی جدید خبر داد.

دکتر محی الدین بهرام محمدیان در پنجمین همایش "تجلیل از مولفان و رونمایی از کتاب های درسی و رسانه های آموزشی" که امروز در سالن حوزه هنری برگزار شد، گفت: هر ساله تعداد زیادی کتاب های درسی تولید می شود و امسال حدود یک هزار و ۱۰۰ عنوان کتاب درسی به همراه راهنمای معلمان تولید شده است.


وی ادامه داد: در سال تحصیلی جدید برای حدود ۱۳ میلیون دانش آموز، ۱۳۵ میلیون کتاب تولید شده که میانگین کتاب چاپ شده برای هر دانش آموز ۱۰ کتاب است.

رییس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: از بین کتاب های تولید شده در سال تحصیلی جدید ۴۵۰ عنوان کتاب مربوط به مقطع ابتدایی تا پیش دانشگاهی بوده و بیشترین کتاب ها نیز در حوزه فنی و حرفه ای تولید شده است.

به گفته وی تغییرات کتاب در هر سال علل متفاوتی دارد که تغییرات سازماندهی، تالیف بر اساس علم جدید و نیازهای شغلی جامعه از مهمترین مباحث تغییرات کتاب های درسی است.

محمدیان با تاکید بر این که تمام کتاب های درسی تابع نقشه کلی است، عنوان کرد: در آینده ای نزدیک با تصویب «سند درس ملی» تمام کتاب ها از اول ابتدایی با یک نقشه جامع تدوین خواهد شد، به طوری که رابطه طولی و عرضی، حوزه های یادگیری متناسب با علم روز در کتاب ها گنجانده خواهد شد.

وی تصریح کرد: بر اساس برنامه درس ملی، آموزش های دانش آموزان به کلاس درس محدود نخواهد شد و این آموزش ها در ساعات خارج از کلاس درس در اختیار دانش آموزان قرار می گیرد.

رییس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی آموزش و پرورش از تولید و تدوین ۹۰ عنوان کتاب درسی در سال تحصیلی جدید خبر داد و خاطر نشان کرد: از این تعداد ۷۰ عنوان در رشته های فنی و حرفه ای تالیف شده، ۱۵ عنوان مربوط به سایر کتاب هاست، همچنین پنج عنوان کتاب نیز در زمینه راهنمای معلم و مهارت های آن ها تالیف شده است.

وی همچنین از تولید چهار فیلم آموزشی و ۹ عنوان نرم افزار آموزشی در سال تحصیلی جدید خبر داد و عنوان کرد: امسال برای نخستین بار «کتاب گویا» نیز برای دانش آموزان تولید شده است.

محمدیان در پایان با بیان این که عمده ترین همت مولفان سطح دانش و ارتقای تعلیم و تربیت، حفظ هویت دینی، اسلامی و ملی ایران است، خاطر نشان کرد: علیرغم این که تالیف کتاب کار بسیار سختی است، هر نوع قدردانی مالی از مولفان کتاب های درسی کم است.

گفتنی است، در این مراسم از ۱۵۰ مولف کتاب های درسی جدیدالتالیف با حضور وزیر آموزش و پرورش تجلیل شد.


خبرگزارى ایسنا (www.isna.ir)