هنرآموز

هنرآموز

محمدهادی میرزایی || هنرستانی بودن افتخار من است
هنرآموز

هنرآموز

محمدهادی میرزایی || هنرستانی بودن افتخار من است

دختران شبانه روزی "کیف بهداشتی و بسته فرهنگی" دریافت میکنند

مدیرکل امور زنان وزارت آموزش و پرورش از اجرای طرح «بشری» با هدف ارتقای بهبود وضعیت مراکز شبانه روزی دختران در سراسر کشور خبر داد.  

  

 

مهری سویزی در گفت وگو با خبرنگار«آموزش و پرورش» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، گفت: دفتر امور زنان وزارت آموزش و پرورش از دفاتر پرسابقه در بین تشکیلات زنان کشور است که براساس ماموریت های محوله به این دفتر، کیفیت بخشی مراکز شبانه روزی دختران در دستور قرار دارد که در این رابطه طرح "بشری" با هدف ارتقای بهبود وضعیت مراکز شبانه روزی دختران در سراسر کشور تهیه شده است که در این طرح «کیف بهداشتی و بسته فرهنگی» در اختیار این دانش آموز قرار می گیرد.

مدیرکل امور زنان وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: با توجه به این که دانش آموزان دختر مراکز شبانه روزی دور از محیط خانواده هستند، نیازهای خاص آنها به ویژه از لحاظ مواد بهداشتی باید تامین شود تا این دانش آموزان به علت نداشتن دسترسی به خانواده، بتوانند از وسایل بهداشتی مورد نیاز استفاده کنند.

به گفته وی براساس هماهنگی هایی که با اداره کل سلامت مقطع متوسطه وزارت آموزش و پرورش صورت گرفته است و شیوه نامه اجرایی آن در دست اقدام است، بزودی دختران مراکز شبانه روزی سراسر کشور این بسته ها را دریافت خواهند کرد.

به گفته سویزی در فاز اول این طرح، بیش از ۳۰ درصد از مراکز شبانه روزی دختران تحت پوشش این طرح قرار می گیرند.

وی با اشاره به وظایف و ماموریت های دفتر امور زنان وزارت آموزش و پرورش، بررسی نیازها و مشکلات فرهنگی زنان و پوشش این نیازها از دیگر اقدامات مهم این دفاتر عنوان کرد.  

نرخ مدیریت زنان در آموزش و پرورش از مرز ۲۰۰ درصد گذشت  

 

 

اجرای طرح مشاوره "محیا" برای زنان فرهنگی سرپرست خانوار

مدیرکل امور زنان وزارت آموزش و پرورش در ادامه با بیان این که در مدیریت امور توسط زنان یک رنسانس و تجدید حیات در حوزه آموزش و پرورش رخ داده است، گفت: تا پایان دولت نهم، نرخ مدیریتی زنان در آموزش و پرورش از ۲۰ درصد به مرز ۱۷۰ درصد رسید و در سال اول دولت دهم این نرخ از مرز ۲۰۰ درصد هم گذشت.

سویزی با اشاره به نیاز زنان فرهنگی سرپرست خانوار از اجرای طرح "محیا" برای این دسته از زنان فرهنگی خبر داد و تصریح کرد: هدف از اجرای این طرح توان افزایی زنان فرهنگی و کاهش مشکلات آنها با استفاده از مشاوره گروهی است.

به گفته مشاور وزیر آموزش و پرورش، حسن این طرح در گروهی بودن مشاوره است و افراد ملزم نیستند که جزییات مشکلات خود را عنوان کنند، بلکه بدون این که شناخته شوند، در گروه های ۱۵ نفره مسائل و مشکلاتشان مطرح شده و توسط اساتید واعضای هیات علمی برجسته دانشگاه ها، به مسائل آنها پاسخ داده می شود.

وی با بیان این که شیوه نامه اجرایی این طرح نیز در دست اقدام است، گفت: مدیریت فرزندان فرهنگیانی که به علت فقدان همسر با مشکلاتی از جمله نحوه برخورد مواجه هستند یکی از اهداف اجرای طرح"محیا" است و این طرح در قالب اردوهای یک روزه و در محیط مفرح برای آنها برگزار می شود.

مدیرکل امور زنان وزارت آموزش و پرورش در پایان خاطر نشان کرد: بر اساس آمارهای رسمی و آمار بکفا، در حال حاضر بیش از هفت هزار زن سرپرست خانوار در آموزش و پرورش فعالیت می کنند، هر چند معتقدیم آمار واقعی این زنان بیش از ۱۰هزار نفر است.